joi, 16 aprilie 2009






Constientizez ca atunci cand ai nevoie de un prieten , el iti va intoarce mereu zambetul ala stramb de care aveai nevoie, atata nevoie. Ii iubesti pana shi zambetul acela deformat dar care stii k iti apartine doar tie. Imaginile acelea deformate de pe fata lui, iti arata exact ceea ce iti lipsea acum ceva timp.
Iti zambeste...pentru ca stie ca tu esti mai libera decat el, o sa zbori ca un fluture ametiti din floare-n floare si-o sa-l lasi pe el cu gandul la rasul tau isteric.
Nimic din ce crezi tu despre el , nu o sa te faca sa te reintorci la ea. Era doar o idee nereceptata in zambetul lui haotic, dupa prea mult vin.
Nici nu exista o ea in povestea lui! Sa ne intelegem. Dar ea-ul ala era completat(A) dintr-un el si o ea suprapuse, exact ca zambetul lui.
Frecventeaza locurile in care acel zambet sa se poata imprima in toate mintiile persoanelor cu care se intalneste. E disperat sa-si arate identitatea acolo, in fata lor, sau azi, in fata ta. Opreste-l o clipa....1, 2, 3. De ajuns !

9 comentarii:

  1. daca zic k nu am inteles o sa iti pierzi tot respectul pt mine? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. ah, totusi, trebue sa iti spun ca imi place. se poate. nu? sa nu inteleg ceva si sa imi placa

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am intzeles...si stiu ca ea nu trebuie sa existe intotdeauna, dar imaginatia ta tot o scorneste si o pune in legatura directa cu el...si orice lucru mic o sa ti se para ca e un semn...dar fara ea...nu ar mai avea niciun farmec...pentru ca faptul ca el se intoarce la tine te face sa iti dai seama ca ea nu reprezinta nimic si te face sa plutesti undeva sus pe un norisor...te iubesc oitza mov!

    RăspundețiȘtergere
  4. şasă comentari frumoase maxim pana la aceasta ora :)). sunt varza(beat). cu acest comentariu adaugat la celelalte comentarii numarul comentariilor a ajuns la 7. Si eu te iubesc in seara asta, oita mov si pe tine irisutza.

    RăspundețiȘtergere
  5. te provoc sa scrii un articol despre minuni :)

    RăspundețiȘtergere