marți, 31 martie 2009

snur


Pot asculta o persoana, o singura data pe luna, daca e depresiva! Cand e in fiecare zi, ma plictiseste.
La naiba, shi cu lumea asta, cu procesele psihice, cu comportamentul pro sau anti social, haideti bah sa ne relaxam, sa ne gandim ca mai e putin pana plecam toti la mare, cu ...cortul sau fara cort, sa carpim nihste panataloni anti sau pro viol si sa ne luam zborul:) ca zmeul tot colorat ramane!
Sa ne trezim in fiecare dimineata mai devreme, sa nu mai ascultam toate nimicurile din partea lor...sa ramanem doar noi.
Chiar e atat de greu, sa reusim sa tinem pasul cu independenta?
E frumos sa crezi, ca poti reusi..dar ai incercat?
Hai afara!

8 comentarii:

  1. mda. caut de multa vreme un blog pe care abea sa astept sa-l citesc, sa imi dea portia de "sanatate" mentala pe ziua respectiva, sa fie iesit din tipare si nu tipator, sa nu fie plictisitor, sa nu incerce sa atraga atentia asupra autorului dar totusi sa fie scris inteligent. Si iata-te, taram al fagaduintei! Tu esti blogul pe care il cautam. Autoarea ta este Autoarea de acum incolo pt mine. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. cred k 2 e cifra primordiala... Animalele 2 cate 2, adam si eva & stuff :P

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu cautam ceva "raspunsuri"... din intamplare am intrat pe blogul lui chirila... dar nu ala era raspunul, ci faptul k ai postat acolo un comment :D

    RăspundețiȘtergere
  4. erau mai multe intrebari, sti cum sa ai atatea intrebari incat sa nici nu le mai stii si sa simti deodata ca ti s-a oferit raspunsul la toate? :D

    RăspundețiȘtergere
  5. eu cautam o bucatica de suflet expusa pe un blog, fara vreo carapace sau infrumusetari. de fapt, nu pe un blog neaparat, ci in general. ce ciocolata iti place?

    RăspundețiȘtergere
  6. milka cu crema de ciocolata (combinatia e SF: ciocolata cu crema de cioco :D)

    RăspundețiȘtergere